Werken bij Carrier

Carrier zoekt enthousiaste toptalenten!

We zijn ambitieus en doelgericht. We zijn een sterk team dat elke dag optimaal presteert. Ben jij in staat om de juiste innovatie toe te voegen? Dan is Carrier de plek!

Carrier is wereldwijd marktleider op het gebied van hightech airconditioning, verwarming en koelsystemen voor zakelijk gebruik. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen bouwen aan ons succes. Met een dynamische internationale werkomgeving, een uitstekend toekomstperspectief, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. 

Carrier Airconditioning maakt deel uit van Carrier Global Corporation. Via www.switchnaarhetechtewerk.com kun je reageren op alle vacatures van Carrier Global Corporation’s aangesloten dochterbedrijven. Bij Carrier Global Corporation krijg je de kans om onderdeel uit te maken van de verduurzaming van Nederland. Dus, ben je toe aan iets nieuws, ambitieus en werk je graag ineen professionele werkomgeving met innovatieve oplossingen voor het binnenklimaat? Ga dan naar www.switchnaarhetechtewerk.com om vacatures voor Carrier Airconditioning Nederland, CIAT Nederland en Klimarent te zien en solliciteer direct!